WUTTO – Slaat ARNOUD MEIJER donderdag toe?

OPEN STRIJD OP WK AANSTAANDE ZATERDAG

De komende dagen staat in het teken van twee WUTTO-toernooien. Zaterdag de 29ste wordt in twee zalen van TTV Hilversum het ’17e WUTTO WK’ gehouden. En morgen, de 27ste, is het ‘5e Open NK’, eveneens in Hilversum. Dan heeft de organisatie genoeg aan tien tafels in de Sam Louwerse Zaal. Wie nog wil proberen mee te doen, kan mailen naar info@wutto.org of appen naar 06-83972967. Er zijn vooral op het NK nog mogelijkheden!

Bij de Dutch Open is kandidaat nummer één Arnoud Meijer. De Hilversumse verdediger won nooit de Dutch Open (de laatste drie titels gingen naar Chris Doran), maar hij was wel tweemaal Nederlands kampioen. De belangrijkste tegenstanders zijn Kelvin Heemstra (nr. 4 tijdens het WCPP-kwalificatietoernooien), Matthieu Wegh en jeugdspeler Sam Wilson. De 17-jarige Engelsman maakte op het laatste WK indruk met winst in het jeugdtoernooi en een sterk optreden in de Superklasse, die uiteindelijk goud opleverde voor Martin Groenewold.

Het WK is bijzonder sterk bezet met spelers uit Engeland (o.a. Sam Wilson), Frankrijk (Yohan Lecomte) en Duitsland (Michel Hinricher) en natuurlijk de vaderlandse toppers, met titelverdediger Martin Groenewold als vaandeldrager.

Op beide dagen is de zaal open voor inspelen om 9.00 uur. Er wordt daarna vanaf ongeveer 10.15 uur begonnen met dubbels en na 12 uur met alle enkelspelen.

Publiek is van harte welkom. De fraaie TTV Hilversum-accommodatie bevindt zich op de Vaartweg 52 in de ‘mediastad’.

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op