TTV Avanti sterk voor de dag bij Hercules

In de tweede eredivisie wedstrijd van het seizoen kwamen de Avanti mannen uit tegen middenmoter Hercules. In het Oosten van het land kwamen Frank Hollak, Steffen Greup en Simon Goessens andermaal sterk voor de dag wat resulteerde in het tweede gelijkspel op rij: 3-3.

Een gelijkspel die na een moeizaam begin welkom werd begroet. Frank Hollak verloor immers in vier krappe games van verdediger Herm Aalders, terwijl Steffen Greup de overwinning weg zag glippen tegen de kopman van de thuisploeg Jelle Bosman. Met het kleinst mogelijke verschil in de beslissende vijfde game trokken donkere wolken zich samen voor de Azurri.

De ommekeer werd echter ingezet door Simon Goessens die vrij overtuigend Gerko Wiemer wegzette. Een goede boost voor het team aangezien daarna Greup (3-1 tegen Aalders) en Hollak (3-1 op Wiemer) voor het eerst een voorsprong op de borden zette voor Avanti. Helaas kon Goessens het winnende punt niet binnenslaan tegen de sterk operende Bosman waardoor het gelijkspel een feit werd.

Overigens zit Avanti op meerdere punten op weg naar boven. Op korte termijn zal de club naar buiten komen met goed nieuws in de vorm van opmerkelijke transfers. Later meer hierover. Verder geven Sundeep Sing en Nermin Smajic training aan de jongeren waardoor de jonge spelers zienderogen vooruit gaan. Ook de werving van jeugdaanwas zit weer goed in de lift. De eerste thuiswedstrijd in de SafeCon Arena zal Avanti dan ook weer groots uitpakken en een live band is gereserveerd voor deze avond.

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op