TTSD (Tafeltennis School Den Haag) in Frankrijk

In het weekend van 1 en 2 september, was de TTSD met een selectie in Charleville Mezieres om mee te doen aan een internationaal jeugd toernooi. De deelnemers kwamen uit Malta,Luxemburg,Belgie,Nederland en Frankrijk.

Namens de TTSD waren Vincent van der Velden,Deen Rombouts,Tej Handa en Remi Chambet-Weil mee. Omdat het een internationaal toernooi is konden de spelers nog zowel in de pupillen als kadetten klasse mee spelen, waardoor ze veel wedstrijden konden spelen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Tej en Vincent hebben in deze twee dagen veel vooruitgang geboekt in hun wedstrijd ritme. Maar kwamen niet verder dan de 2e ronde van de troost ronde. Deen wist bij de pupillen de halve finale te halen in het troost toernooi maar de kadetten waren ook voor hem net nog te sterk.

Remi speelde zich zelf in vorm en in de kwart finale van de kadetten, speelde hij een zeer goede wedstrijd tegen de nummer 2 van Belgie bij de pupillen.  Hij verloor helaas in de vijfde game met 16-14.

Bij de pupillen behaalde hij een 3e plaats, maar in de halve finale verloor hij toen van de nummer 1 van Belgie.

De TTSD kijkt zeer tevreden terug op dit toernooi. Alle spelers hebben zich in deze twee dagen goed laten zien en zijn zeker klaar voor de start van de competitie.

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op