TOGB heeft nieuwe speler voor heren 1


Wie de teamindeling van TOGB heeft bekeken is het vast niet ontgaan, een nieuwe naam in heren 1! Even voorstellen:
Clemens Bonner, leeftijd 33 jaar. Clemens woont in Amsterdam, maar komt oorspronkelijk uit een kleine stad in het zuiden van Duitsland, Biberach. Een tafeltennisstad, want hier speelt de Bundesligaclub TTF Ochsenhausen zijn wedstrijden.

Clemens heeft veel tafeltennis gespeeld in zijn jeugd op een leeftijd van 6-16 jaar (toen ging het nog tot 21 punten, werd er gespeeld met een 38mm celluloid bal en men mocht lijmen). Na daarna 15 jaar gestopt te zijn is hij in oktober 2017 weer begonnen en heeft hij 2 seizoenen bij Amsterdam ’78 gespeeld.

Afgelopen seizoen maakte hij kennis met en bij TOGB tijdens bekerwedstrijden en dit seizoen heeft Clemens de overstap naar TOGB gemaakt. Hij zal zowel blijven trainen in onze hoofdstad als bij TOGB. Clemens houdt erg van reizen en heeft o.a. reizen gemaakt naar Scandinavië, Azië, Zuid-Amerika en gaat regelmatig naar Zuid-Afrika, waar zijn vrouw is geboren.

Clemens kijkt uit naar de uitdaging in de tweede divisie. TOGB wenst hem en zijn team veel succes ! Eerste wedstrijd van TOGB 1 – SKF 2 op 2 februari om 14.00 uur in ‘Den Opper’ te Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom in onze gezellige kantine.

Volgens wel ingelichte bronnen gaat TOGB investeren in nieuwe ledverlichting in de zaal volgens de normen van de NTTB, dus Clemens kan zich verheugen op goed licht!

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op