Taverzo Open 2019 overschrijdt de 100 inschrijvingen

Met nog minder dan een maand te gaan tot het 4deTaverzo Open weekend op 5 & 6 januari heeft de toernooileiding de grens van 100 inschrijvingen overschreden. Dat is een mooi aantal, maar er is plaats voor nog veel meer spelers!

Jeugd: van starter tot landelijke speler
Het jeugdtoernooi op zaterdag 5 januari is voor jeugdspelers van ieder niveau. Inmiddels zijn er inschrijvingen binnen gekomen vanuit heel Nederland en van beginner tot landelijke speler.

Er is een speciaal programma voor de starters van 11 uur tot ongeveer 13.30 uur (inschrijfgeld € 5,-). Dit programma bestaat uit een circuit met tafeltennisspelletjes en daarna gevolgd door een laagdrempelige vorm van wedstrijdjes spelen. Taverzo heeft zelf een flinke groep beginners en roept vooral verenigingen in de buurt op om ook hun starters (met en zonder wedstrijdervaring) in te schrijven. Voor de overige spelers start het toernooi om 10 uur en eindigt deze uiterlijk om 18 uur.

Van Dongen draagt steentje bij
Van Dongen Uitvaartzorg uit Zoetermeer draagt haar steentje bij aan het jeugdtoernooi van de Taverzo Open. Door ondersteuning van Van Dongen is het onder andere mogelijk om alle deelnemers aan de startersklasse een aandenken te geven aan de dag.

Senioren: alle licenties welkom!
De zondag staat in het teken van het seniorentoernooi en dat beloofd nu al een leuk toernooi te worden. Het grootste deel van de inschrijvingen dat is binnen gekomen is voor de zondag. Spelers van allerlei niveaus. A/B licentie t/m H licentie, hebben zich inmiddels ingeschreven. Extra voor de spelers in de hoogste klasse is het prijzengeld dat beschikbaar is gesteld voor de Top 4.

De Boer Maatwerk in interieur ondersteunt hoogste klasse
Dankzij ondersteuning van De Boer Maatwerk in Interieur uit Gouda kan de toernooileiding prijzengeld beschikbaar stellen voor de hoogste senioren klasse. Op dit moment zijn er al enkele deelnemers de top 100 van Nederland.

Nog niet ingeschreven? Dat kan nog tot 25 december door een mail te sturen naar toernooi@taverzo.nl. Meer informatie is te vinden op www.taverzo.nl/Taverzo-Open.

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op