SVE viert 18 augustus 2018 het 55 jarig jubileum Rond de tafel(tennis)

(Open feest voor iedereen, dus ook leden van andere clubs! Ook niet tafeltennissers zijn welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd aldus chefkok en SVE man, in hart en nieren Timeas Schim van der Loeff ) Lees hieronder het bericht van de website van SVE.

Tafeltennisvereniging SVE bestaat 55 jaar en viert dat met het grootste Rond de Tafel(tennis) evenement van Nederland! Was/ben jij altijd de koning(in) van de camping? Of heb je gewoon zin in een topfeestje? Schrijf je nu dan in! Een ticket kost 7,50 euro per persoon en iedereen maakt kans op een prijzenpakket van meer dan 500 euro. We beginnen om 20.00 uur en de finale staat gepland voor ongeveer 22.00 uur. Na de finale gaan de discolampen aan en mogen de voetjes van de vloer!

Tijdens het feest zorgen we ervoor dat iedereen zoveel mogelijk kan pingpongen. We spelen rondes van een half uur, waarin je punten kan verdienen door een spel Rond de Tafel te winnen. De twee spelers die als laatste overblijven op een tafel spelen een korte finale tegen elkaar. De winnaar krijgt een punt, de verliezer een half punt. Na elk half uur wissel je van speeltafel, zodat je niet heel de avond met dezelfde tegenstanders speelt. Na de tweede ronde is er een borrelbreak: een kwartier pauze om een drankje te halen.

Na de vierde ronde gaan we de punten tellen. De twintig spelers met de meeste punten spelen een finaleronde van 45 minuten. Degene die daar de meeste punten verzamelt wint het SVE Rond de Tafel(tennis feest.

Inschrijven kan via het volgende formulier. Vergeet niet het inschrijfgeld over te maken om je deelname te bevestigen! Betalen kan ook aan de deur.

https://docs.google.com/forms/d/1WxS1xlxWhSv7cVr4A5wlKOYRoKzmnASATgQvyZ8s4Cc/edit?ts=5aba12ed

Bron: www.ttvsve.nl

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op