Nog volop plek bij Vriendenschaar voor MS (15 december)

Organisator Rene Poelwijk van de Stichting Terri is best tevreden over het aantal inschrijvingen bij het Vriendenschaar voor MS toernooi op zaterdag 15 december: “We zitten op ongeveer 30 deelnemers, waaronder weer een aantal topspelers”. “We hebben echter nog voldoende plek, vorig jaar hadden we namelijk 53 deelnemers, dat was echt top”.

Tot de deelnemers horen onder andere de eredivisie-spelers Steffen Greup (Avanti), Vincent Blom (Avanti/Vriendenschaar) maar ook Theo Verzijl en Quinten Geeraert (beiden Vriendenschaar) en Dick Vooijs en Wim Gertenaar (beiden Smash Monster) en nog vele anderen zullen aan de start verschijnen bij het toernooi bij Vriendenschaar.

“Het leuke van het toernooi bij Vriendenschaar is dat het echt voor iedereen is: alle leeftijden en alle niveau’s; ik hoop en verwacht nog wel een aantal aanmeldingen” aldus de oud-speler van US. Zoals altijd gaat de volledige opbrengst naar het onderzoek naar MS.

Heb jij interesse om mee te doen? Kijk dan op de site van Vriendenschaar (www.vriendenschaar.net) onder ‘activiteiten’ voor de tijden, kosten, locatie enz.

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op