Nederlandse clubs in Europa: loting en speeldata ETTU Cup 2018/2019

De nationale en internationale tafeltenniscompetities liggen momenteel overal stil vanwege de zomer, maar de voorbereidingen voor het seizoen 2018/2019 zijn al in volle gang. Zo werd onlangs bekend welke tegenstanders de Nederlandse eredivisieclubs treffen in Europees verband.

De eerste ronde van de ETTU Cup  start in het weekend van 29 en 30 september. Bij de mannen zijn 18 teams verdeeld over vier groepen. De nummers 1 en 2 gaan door naar de volgende ronde. Bij de vrouwen zijn in de eerste ronde 16 teams verdeeld over vier groepen en daar gaan eveneens de nummers 1 en 2 door naar de volgende ronde.

TTV Hercules, met Trinko Keen die zijn comeback maakt, is in de eerste ronde ingedeeld in groep A. In Belgie speelt de formatie tegen Turk Telekom Ankara Spor Kulubu uit Turkije, STK Libertas Marinkolor uit Kroatië en CE MSC Tennis Academy SCC uit Oekraïne.
Landskampioen Itass DTK’70 speelt in het Franse Franse Villeneuvois en neemt het daar op tegen het Turkse Divapan SC, het Portugese GDCS Juncal, Ping Pong Club Villeneuvois uit Frankrijk en Sarkusysan Spor Kulübü uit Turkije.

De Boer Taverzo is al geplaatst voor de derde ronde van de ETTU Cup

 

 

 

Op foto: Trinko Keen destijds uitkomend voor Taverzo, dit seizoen voor Hercules.

Foto afkomstig uit het archief van Oscar Timmers

Bron: www.nttb.nl

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op