Internationaal gezelschap bezoekt de tt4you trainingskampen in Schiedam.

Wegens het succes van de afgelopen jaren heeft tt4you besloten om deze zomer te gaan uitbreiden! Daarom zullen er dit jaar niet twee, maar liefst drie internationale kampen georganiseerd worden in Schiedam. Ook zullen er deelnemers zijn uit een nieuw land: 6 deelnemers uit het sterke tafeltennisland Rusland. Daarnaast weten natuurlijk vele Engelse en Maltese spelers hun weg weer te vinden richting Nederland.

In totaal zijn er maar liefst 125 inschrijvingen verdeeld over de 3 weken.

Ook is tt4you er wederom in geslaagd om enkele internationale topcoaches vast te leggen. De Nederlandse inbreng zal komen van Jochem de Hoop, Yana Timina, Maurice Schulte, Sundeep Singh, Sanne de Hoop, Ben de Hoop en Erik van Veenendaal. Vanuit Engeland komt Aad Kwakkelstein naar Nederland om 2 weken training geven. Aad is in Nederland natuurlijk al zeer bekend als de coach die meerdere spelers van het Nederlandse team heeft opgeleid. Mario Genovese (oud-prof uit Malta, geeft over de hele wereld training en trainerscursussen) en Atilla Koszo (jarenlang tafeltennisprof en top10-speler Hongarije) zullen ook hun kennis met de spelers delen. De fysieke training tenslotte zal verzorgd worden door Chafik Elhachioui.

De sparring zal verzorgd worden door de Poolse topspeler Jakup Folwarski (Taverzo), die afgelopen seizoen maar liefst 31 van de 32 wedstrijden in de Nederlandse eredivisie winnend wist af te sluiten.

Wegens de grote belangstelling is week 2 al helemaal volgeboekt (inschrijvingen komen op de reservelijst), en zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor week 1 en 3. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op https://www.tt4you.nl

De data van de kampen:

Week 1: 6-10 augustus

Week 2: 13-17 augustus

Week 3: 20-24 augustus

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op