Esco Vloerentoptoernooi 2019

Op zondag 20 januari 2019 wordt bij Wilvo/TTV Bergeijk het jaarlijkse Toptoernooi gehouden. Dit jaar is Esco wederom de hoofsponsor met een verhoogde prijzenpot. Gezien de datum is dit een ideale voorbereiding voor de nieuwe competitie. Vorig jaar wist Pascal van Gemert dit toernooi te winnen..

Deelname staat open voor spelers met een A,B of C licentie en sterke Heren met een D-licentie die in de landelijke competitie of in de hoofdklasse uitkomen en dames met een A licentie. Het inschrijfgeld is gratis, voor de nummers 1 t/m 4 zijn er door Esco Vloeren geldprijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijs bedraagt ruim 100 euro.

Het toernooi begint om 10.00 uur en de finale is omstreeks 16.00 uur gepland. De organisatie is in handen van John Mandemakers en John Smaling. Maximaal aantal deelnemers is 24 en de sluitingsdatum is 16 januari 2019 of wanneer het toernooi is volgeboekt.

U kunt inschrijven per e-mail op het volgende adres J.Mandemakers@chello.nl Door de organisatie wordt uw inschrijving bevestigd met een e-mail. Indien u nog vragen heeft over het toernooi of deelname kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Mandemakers  06-51629634.

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op