Esco Vloerentoptoernooi 2019

Nog enkele plaatsen vrij

A.s. zondag 20 januari 2019 wordt bij Wilvo/TTV Bergeijk het jaarlijkse Toptoernooi gehouden, dit jaar is Esco wederom de hoofsponsor met een verhoogde prijzenpot.

Gezien de datum is dit een ideale voorbereiding voor de nieuwe competitie. Wij zijn nog op zoek naar enkele spelers om het deelnemersveld te complementeren. Alle spelers die uitkomen op landelijk niveau kunnen meedoen, sterke hoofdklassers zijn ook welkom.

Dames met een A-licentie of uitkomend in de landelijke herencompetitie kunnen ook inschrijven.Het inschrijfgeld is gratis, voor de nummers 1t/m 4 zijn er door Esco Vloeren geldprijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijs bedraagt 110 euro. Het toernooi begint om 10.00 uur, en de finale is omstreeks 16.00 uur gepland.

De organisatie is in handen van John Mandemakers en John Smaling. U kunt inschrijven per e-mail op het volgende adres J.Mandemakers@chello.nl

Door de organisatie wordt u inschrijving bevestigd met een e-mail. Indien u nog vragen heeft over het toernooi of deelname kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Mandemakers  06-51629634

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op