19 januari: US dubbelkampioenschappen 2019

Beste tafeltennisliefhebber,

Op zaterdag 19 januari 2019 staat het weer te gebeuren: de US Dubbelkampioenschappen!
Het belooft wederom een spektakel te worden, met onder andere spectaculaire tafeltenniswedstrijden, waanzinnig Surinaams eten en hilarische culturele activiteiten,

Programma
Het is de bedoeling om rond 10:00 of 11:00 aan te vangen met het toernooi. De precieze aanvangstijd volgt in de week voor het toernooi. Aanvragen om later dan de aanvangstijd te beginnen worden in behandeling genomen, mits voorzien van degelijke argumentatie.
Het inschrijfgeld (E30 per koppel) is inclusief lunch, Surinaams diner en overige versnaperingen. Daarnaast is er ’s avonds ruimte voor een optreden van Theo Danes (https://goo.gl/bvewmc) en oldskool quiz.

Inschrijven
Stuur een mail naar ustafeltennis@gmail.com met jullie namen en de competitieklasse die jullie dit seizoen spelen (of vergelijkbaar niveau indien je geen competitie speelt). Normaal gesproken wordt het deelnemersveld in drieën gesplitst. Het niveau van de speler die op papier het sterkst is, is leidend voor in welke van deze drie categorieën een dubbel geplaatst wordt.

Overige informatie
Het toernooi wordt gespeeld in de zaal van TTV Tempo-Team aan de President Kennedylaan 5. Er is beperkt ruimte om gratis te parkeren, maar is ook met OV goed bereikbaar. Er is ruimte voor 36 koppels en op de website van US Tafeltennis wordt zo nu en dan een update gegeven van de inschrijvingen. Informatie over betalingen volgt later. Vragen/verzoeken/tips? Mail naar ustafeltennis@gmail.com.

We zien jullie massale inschrijvingen graag tegemoet en tot de 19e!

Het bestuur van US Tafeltennis,
Pieter, Jos, Rosalie, Arjen, Rianne & Han

Reageer op dit artikel

avatar
  Schrijf in  
Abonneren op